Skip to main content
0
! Geen categorie

7 verboden woorden die categorisch onmogelijk zijn om met hun vrouwen te spreken

By January 26, 2023February 22nd, 2023No Comments

We bieden gedetailleerde instructies voor mannen om met je eigen vrouwen te wonen in de wereld en harmonie. Dus spreek deze 7 zinnen nooit uit, en je zult gelukkig zijn!

een. «Het maakt je niets uit»
Absoluut maakt niet uit hoe uw vrouw er eigenlijk uitziet. Zelfs als het op dit moment ver van de koningin van schoonheid is, kan deze uitdrukking op geen enkele manier worden uitgesproken. Vergeet niet dat je metgezel altijd mooi, fris, verleidelijk https://www.padgettwaterbury.com/the-perfect-life-companion-a-self-transformation/ en verbluffend is.

2. «Je moeder irriteert me»
Bij vrouwen communicatie met de moeder is altijd veel dichter en sterker dan bij mannen. Bovendien neemt het vaak een dochter over en kopieert het gedrag van maternale en herhaalt soms zelfs haar lot. Daarom zal geen vrouw geen plezierige woorden over hun moeder zijn, omdat het is — het meest intieme en duur.

3. «Je bent niet in orde met zenuwen»
Meestal zeggen deze woorden tijdens een lange en lange ruzie wanneer een vrouw naar schandalen, hysterica en een snelle verduidelijking van relaties passeert. Natuurlijk heeft een man niets zoals die zin, eerder, dit is zijn gezicht beschermende reactie op huilen en tranen. Maar voor een vrouw, het woord over de gebroken zenuwen als een rode doek voor een stier. Ze weet tenslotte altijd hoe ze zichzelf moeten houden, controle en niet tantrum. En punt.

4. «Je begrijpt kinderen verkeerd»
En hier is het beter om van tevoren goed na te denken en de maternale kwaliteiten van je eigen vrouw niet in twijfel te trekken. Ten eerste kan alles rustiger worden besproken en niet om dergelijke radicale conclusies te maken, en ten tweede ligt de vrouw gewoon veel meer taken om kinderen te verhogen, daarom is het noodzakelijk om haar eigen interactiesstijl met hen te produceren.

5. «Je hebt hersteld»
Mannen, vergeet je al over deze uitdrukking, als een vreselijke droom! Wil een vreselijke ruzie, schandaal en fatale overtreding? Dan bent u op de goede weg. Maar zo niet, spreek dan je vrouw over wat ze ideaal is. En wees niet bang om te vleien.

6. «Waar besteed je al ons geld?»
Geen kleine en afstotende schilderijen meer dan een man die van zijn vrouw eist een volledig rapport voor elk uitgepakte cent. En in de regel zijn er kosten voor voedsel, kinderen, betaling van het appartement en andere gezinsbehoeften. Misschien proberen mannen de maand van een ander om voor het huishouden, kinderen en boekhouding te zorgen en vervolgens hun vrouw te verwijten?

7. «Ik word moe van jou»
In wezen betekent deze uitdrukking de ineenstorting van het huwelijk en relaties. Zelfs als de staat van vermoeidheid, monotonantie en ontevredenheid

verschijnt — Deze problemen moeten samen worden geadresseerd en niet vóór het feit uw eigen vrouw plaatsen en alle verantwoordelijkheid voor de verdere loop van de gebeurtenissen op haar schouders verschuiven.

Leave a Reply