Skip to main content
0
! Geen categorie

Mannen simuleren orgasme

By January 30, 2023February 22nd, 2023No Comments

Er is een zonne-idee dat direct bewijs van mannelijk orgasme – ejaculatie. Gemeenschappelijk stereotype: een mannelijk orgasme is in hoofdzaak extreem fysiologisch, in tegenstelling tot psychologisch vrouwelijk orgasme. Wat een misvatting! Elk orgasme, en vrouwelijk en man is het hoogste punt van emotionele en fysiologische ervaringen, en één is onafscheidelijk van een ander. Veel moderne geleerden Sexologen concludeerden dat het orgasme meer op een hersenfunctie is en minder gerelateerd is aan musculatuuractiviteiten. Het encephalogram van de onderzochte mannen toonde aan dat de eerste tekenen van orgasme in de hersenen lijken, lang voordat het lichaam de bijbehorende symptomen begint te demonstreren.

Ejaculatie is slechts een reflex aan de basis van de wervelkolom, eindigend met zaadtoewijzing en bevestigt het begin van de piek van lichamelijke sensaties, maar alleen lichamelijk. Wat gebeurt er in de douche in een man, welke emoties die hij doormaakt op het moment van de emissie van sperma en ervaart iets, hij weet alleen zichzelf, op zijn best.

Dat is de reden waarom de ejaculatie vrij gemakkelijk is om te scheiden van het orgasme, en volgers van het taoïsme en Tantra beoefenden dit gedurende het hele leven. Mannen, hebben nooit het plezier van het orgasme overleefd zonder zaad te verliezen, behoren tot dit idee, om het mild, sceptisch te zeggen. Maar degenen die al https://www.kmkwanphayao.com/contact/ tientallen jaren een ongekende fysieke en spirituele extasieën ervaren door de sterkte van de apogea; ga er nooit mee akkoord om terug te keren naar de primitieve fysiologische ejaculate orgasmes. Wat ontvangt een partner aan het einde van de gewone socia? Ritmische lichaamsbewegingen, genezing van hartslag en tachycardie, spiercontracties in de bekkenregio, ritmische reducties in de anale sluitspier, snelle ademhaling, hyperventilatie van de longen en een toename van de bloeddruk. Wat ervaart je favoriet tijdens het orgasme? Vluchtzielen! Hier moet je soms handelen.

Er zijn dergelijke gevallen wanneer er geen visuele bevestiging is van de biologische finale van de liefdeswet. Om te begrijpen waarom het sperma mogelijk niet opvalt, moet je kennismaken met de anatomische structuur van een man. Aan de wortel van de penis in de urethra is er een zaadbubercle waardoorheen kanalen die zaad uitzenden. Wanneer het sperma langs dit pad passeert, zijn de kanalen uitgerekt, en de zenuwuiteinden van de zaadbuppycle irriteren. Deze irritatie veroorzaakt speciaal seksueel genot. Daarna daalt bloed uit de abodes van een klein bekken, en ontspanning komt. Als om een ​​of andere reden, werkte het sperma niet bij het lichaam en ging niet uit, de man lijkt misschien dat hij niet naar de top van zijn plezier kwam.

Kom niet bij de geliefde fonteinzaadvloeistof met een vurige minnaar, kan de extreme mate van vermoeidheid voorkomen, die niet overeenkomt met het beeld van een coole macho. Soms verscheen de noodzaak om te “rehabiliteren” om verschillende redenen en adequaat het gevecht af te maken met een onverzadigbare vagina. Soms wil ik seksueel geluk zo snel als. En in het algemeen is het verschil dat u om redenen die u aanleiding geeft tot de noodzaak om een ​​liefdesdatum voor droog te maken, het belangrijkste is dat veel eiwit niet kan verliezen met alle wens!

Waarom gebeurt dit?

Kan een man orgasme simuleren? De makers van de American Television Show hebben vanmorgen een enquête uitgevoerd, waardoor het bleek dat 19% van de mannen in dit land gemakkelijk het maximale plezier imiteren, de kenmerkende krachten, gezichts- en lichaamsbeweging demonstreren. Ik denk dat de Russen niet minder Frank zouden zijn, en in het geval van de simulatie, zouden ze ook kansen aan elke buitenlander geven.

Omdat ze het doen en, het belangrijkste, waarom? Tegen en grote, imitatie van orgasme bij mannen – dit is een leugen tegen redding. Sommige vrouwen zijn zeer attent voor emoties die een man tijdens intieme nabijheid ervaren. En God verbiedt zo’n persoon met de “extraherensorische” capaciteiten om te vermoeden dat er iets mis is met de uitverkorene, – de stroom van problemen niet. Om de fragiele mannelijke psyche te beschermen tegen de aanval van rusteloze vrouwelijke nieuwsgierigheid en onredelijk vermoeden van alle sterfelijke zonden, is het beter om het sjabloonvernietiging en haastig te vergeet een zoete slaap te zijn, waarin, als het geluk, zoiets zal gebeuren zonder een enkel contact. De tweede reden voor de “sex liner” kan de wens zijn van een man schijnbaar gevoelig en sexier dan het eigenlijk, en daardoor een onuitwisbare indruk op een favoriet produceren. Veel mensen, niet alleen mannen, maar ook vrouwen, het lijkt erop dat de aanwezigheid van het orgasme de aanpak van partners helpt. Dus je moet je verstoppen in bed. En deze ondeugd, eigenlijk, en we zijn soms niet vreemd voor ons!

Wie is de schuld en wat te doen?

Ten eerste, schuldig als je vriend niet de top bereikte, is het niet waard. In dergelijke situaties is niemand de schuld of beide partijen de schuld hebben, omdat seksuele relaties de aanwezigheid van twee mensen tenminste suggereren.

De tweede belangrijke regel: als je van mening was dat de partner het finishlint niet brak, hoef je mijn aandacht er niet op te richten en probeer hem niet te helpen hem de finishlijn te helpen bereiken. Het kan in een nog grotere schaamte introduceren. Mens Het is gemakkelijk om te ontdekken op uw gemak, wat hem een ​​speciaal plezier geeft en wat is zijn erotische fantasie. Je kunt samen een vrolijke film zien voor volwassenen en kijken naar de reacties van de geliefde, plotseling zal iets speciale aandacht betalen.

In ieder geval moet u geen angst hebben vanwege het feit dat het lichamelijke deel van uw relatie verre van het stand-alone is uitgevonden door u. Relaties die meestal worden vernietigd, niet van gebrek aan iemands orgasmen, maar van gebrek aan emotionele tevredenheid. Om zichzelf te verzekeren cialis kopen van een dergelijke erotische verwarring, is het genoeg om nog maar één ding te onthouden: Seks is allereerst de uitwisseling van energie, en het is onmogelijk om de volheid van de staat van energie te simuleren. De explosie van seksuele energie wordt gegenereerd door een bepaalde bewustzijnsstaat. Daarom, beslissen om de man aan te raken, begin met mijn hoofd!

Leave a Reply